Aaaaanrader!
De combinatie van pittige vis met de frisse, zoete kokossalade maakt dit gerecht tot een gouden combinatie.
Bereiding:
1. Halveer de plakjes spek. Snijd de zeewolf in 24 stukjes, bestrijk ze met een heel klein beetje sambal en wikkel ze elk in een ½ plakje spek. Rijg de zeewolf-rolletjes aan 8 satéstokjes.
2. Snijd de lente-uitjes in reepjes en ak de knoflook fijn.
3. Leg de mihoen in ruim kokend water, zet het vuur af en laat de mihoen in 3 minuten gaar worden. Afgieten even laten uitlekken en afkoelen.
4. Meng de kool, de knoflook, de lente-uitjes, de ketjap, de kokosmelk, de rest van de sambal, het citroensap, de koriander en de mihoen.
5. Rooster de vissaté’s gaar (ca. 5 minuten) en serveer ze met de salade.
Tip! Geen zeewolf? Zalm kan ook!