Gegratineerde kabeljauw met akolei

Een lekker recept gemaakt met de welbekende kabeljauw!

Voor 4 personen:

Bereidingstijd +/- 30 minuten

* 600 g kabeljauwfilet

* 4 ansjovisfilets

* 3 el fijngehakte peterselie (vers of diepvries)

* 1 teentje knoflook

* 1 tl citroenrasp

* 1 el citroensap

* 6 el olijfolie

* 75 g oudbakken wit broodkruim

* 1 teentje knoflook

* 4 el mayonaise

* 2 el crème fraîche

* peper en zout

U kunt kabeljauw bij ons vers op het ijs vinden.

Wat we ook doen is kabeljauw vers en luchtdicht sealen en deze in de vriezer leggen. Makkelijk om (lang) te bewaren én lekker!

Vakantie

In verband met vakantie zijn wij gesloten van 15  t/m 23 september. Op 24 september staan we weer voor je klaar!