Garnalen met chorizo, chilipeper en peterselie

Phoe, dit snelle gerecht brengt je direct terug op vakantiebestemming. En dan hebben we het niet over wintersport…. Dit simpel, maar doch overheerlijke recept is een verrijking voor elke tafel. En ja, met chorizo . Vis en vlees kunnen namelijk in menig gerecht uitstekend gecombineerd worden.

Dit gerecht heb ik gemaakt met de sambal van de www.deheerenvanpedis.nl ipv chilivlokken, nog smaakvoller!

Succes! www.visfuik.nl

Voor 4 personen:

Bereidingstijd +/- 15 minuten

Wat heb je nodig?

* 150 gr rauwe chorizo in plakjes van 1 cm

* 1 el extra vergine olijfolie

* 2 teentjes knoflook, in dunne plakjes

* 400 gram grote rauwe garnalen, gevlinderd

* 1 potje sambal van de Heeren van Pedis of 1tl chilivlokken

* 1 citroen, sap en rasp

* 2 el fijngehakte bladpeterselie

Optioneel:

* versgebakken brood

* 2 citroenen, gehalveerd en op de snijkanten gegrild